Bentlon Podo Spray Silver Smart BL + LED - 65160
  • Bentlon Podo Spray Silver Smart BL + LED - 65160

Bentlon Podo Spray Silver Smart BL + LED

€ 2.850,00
Exclusief belasting
Aantal stuks

  VRAGEN?

Bel ons op +31703993865

  GRATIS VERZENDEN

Vanaf €75,- (binnen NL)

  SNELLE LEVERING

Vóór 14.00 uur besteld = vandaag verzonden (ma-vrij)

Podo Spray Silver Smart BL + LED 65160 (nu ook in Limited Black edition)

Ervaar innovatief design, krachtige motor en een lichtgewicht handstuk!De Bentlon Podo Spray Silver Smart BL is één van de 10 nieuwe Bentlon pedicureapparaten.

Dit model is geschikt voor 8 tot 10 behandelingen per dag en heeft een stille motor met een krachtig bereik tussen de 5.000 en 40.000 rpm. Binnen dit bereik kan gevarieerd worden tot 19 standen in snelheid. De unieke spraytechnologie zorgt er bovendien voor dat zowel het huidoppervlak als de frees efficiënt gekoeld blijven en er een verfijnde nevel wordt gesprayed.

De Bentlon Podo Spray Silver Smart BLheeft een transparant reservoir van 245 ml waarbij het zeer makkelijk is het niveau van de desinfecterende spray in de gaten te houden.| Lichtgewicht handstuk |

De Bentlon Podo Spray Silver Smart BL uitgerust met een professioneel handstuk uit de Smart serie, voorzien van LED verlichting. Handstukken uit de Smart serie bestaan uit één geheel met een geïntegreerde spray-freeskop met micromotor. Trillingen worden opgevangen door de innovatieve manier waarop de micromotor verwerkt is in het handstuk.Het handstuk is opmerkelijk licht in gewicht en voorkomt daardoor vermoeidheid of overbelasting tijdens langere behandelingen.

Bij het ontwerp is speciale aandacht gegeven aan sterilisatiemogelijkheden. Het CleanHead systeem faciliteert een eenvoudige en hygienische reiniging.

Bovendien zijn ergonomie en gebruiksgemak ook belangrijke ontwerpaspecten, met als resultaat een handstuk dat soepel in de hand ligt en makkelijk zijn is in gebruik.Bij dit model wordt de hoeveelheid spray ingesteld middels een draaiknop. Het toerental is te bedienen met tiptoetsen.| Gebruiksgemak |

Alle nieuwe pedicureapparaten zijn voorzien van een handvat dat praktisch onzichtbaar terugzakt in het apparaat wanneer dit niet uitgeklapt is en een ideale extra is bij ambulant werk. Dit model is uitgerust met een borstelloze motor en behoeft daarom zeer beperkt onderhoud, met behoud van een lange levensduur.

Bovendien biedt de LED verlichting in het handstuk extra gemak door de mogelijkheid om de behandelplek goed te verlichten, ook in minder goed verlichte ruimtes.

PB12319

Specifieke referenties

Klanten die dit product kochten, kochten ook: