• Aanbieding!
  • -€ 640,00
Bentlon Podo Spray Gold Perfect BL + LED - 65195
  • Bentlon Podo Spray Gold Perfect BL + LED - 65195

Bentlon Podo Spray Gold Perfect BL + LED

€ 4.135,00
€ 3.495,00 Save € 640,00
Exclusief belasting
Aantal stuks

  VRAGEN?

Bel ons op +31703993865

  GRATIS VERZENDEN

Vanaf €75,- (binnen NL)

  SNELLE LEVERING

Vóór 14.00 uur besteld = vandaag verzonden (ma-vrij)

Podo Spray Gold Perfect BL + LED 65195 (nu ook in Limited Black edition)

Ervaar innovatief design, krachtige motor en lichtgewicht handstuk!​De Bentlon Podo Spray Gold Perfect BL is één van de 10 nieuwe Bentlon pedicureapparaten.

Dit model is met name geschikt voor intensief dagelijks gebruik in een drukke praktijk en heeft een stille motor met een krachtig bereik tussen de 5.000 en 40.000 rpm. Binnen dit bereik kan gevarieerd worden tot 19 standen in snelheid. De unieke spraytechnologie zorgt er bovendien voor dat zowel het huidoppervlak als de frees efficiënt gekoeld blijven en er een verfijnde nevel wordt gesprayed.

De Bentlon Podo Spray Gold Perfect BL heeft een transparant reservoir van 245 ml waarbij het zeer makkelijk is het niveau van de desinfecterende spray in de gaten te houden.| Lichtgewicht handstuk |

De Bentlon Podo Spray Gold Perfect BL is uitgerust met een professioneel handstuk uit de Perfect serie, voorzien van LED verlichting.Handstukken uit de Perfect serie bestaan uit een te separeren spray freeskop en micromotor, wat het mogelijk maakt de freeskop apart te reinigen en steriliseren in een autoclaaf. Bovendien, is het mogelijk om op het handstuk een Bentlon Contra Angle of Bentlon Omnicut te zetten. Op die manier is het handstuk multi-toepasbaar.Deze handstukken bestaan uit titanium, waardoor het oppervlak zeer krasvast en is en comfortabel in de hand ligt. Zowel het toerental als hoeveelheid spray kan worden ingesteld middels tiptoetsbediening. Het handstuk is opmerkelijk licht in gewicht en voorkomt daardoor vermoeidheid of overbelasting tijdens langere behandelingen.Bij het ontwerp is speciale aandacht gegeven aan sterilisatiemogelijkheden. Het CleanHead systeem faciliteert een eenvoudige en hygienische reiniging.

Bovendien zijn ergonomie en gebruiksgemak ook belangrijke ontwerpaspecten, met als resultaat een handstuk dat soepel in de hand ligt en makkelijk zijn is in gebruik.Bij dit model wordt zowel de hoeveelheid spray als het toerental ingesteld middels tiptoetsbediening.| Gebruiksgemak |

Alle nieuwe pedicureapparaten zijn voorzien van een handvat dat praktisch onzichtbaar terugzakt in het apparaat wanneer dit niet uitgeklapt is en een ideale extra is bij ambulant werk.

De LED verlichting in het handstuk biedt extra gemak en geeft de mogelijkheid om de behandelplek extra te verlichten.

Dit model bevat een borstelloze motor waardoor extra weinig onderhoud nodig is.

PB12327

Specifieke referenties