Vóór 14.00 uur besteld = volgende dag in huis!

Bentlon Podo Spray Gold Perfect L + LED

Bentlon Podo Spray Gold Perfect L + LED

Bentlon Podo Spray Gold Perfect L + LED

2.995,00€ 2.695,00€
hoeveelheid :
Podo Spray Gold Perfect L + LED 65190
Ervaar innovatief design, krachtige motor en een lichtgewicht handstuk!

De Bentlon Podo Spray Gold Perfect L is één van de 10 nieuwe Bentlon pedicureapparaten. Dit model is met name geschikt voor intensief gebruik en heeft een stille motor met een krachtig bereik tussen de 5.000 en 40.000 rpm. Binnen dit bereik kan gevarieerd worden tot 19 standen in snelheid. De unieke spraytechnologie zorgt er bovendien voor dat zowel het huidoppervlak als de frees efficiënt gekoeld blijven en er een verfijnde nevel wordt gesprayed. De Bentlon Podo Spray Gold Perfect L heeft een transparant reservoir van 245 ml waarbij het zeer makkelijk is het niveau van de desinfecterende spray in de gaten te houden.

| Lichtgewicht handstuk |
De Bentlon Podo Spray Gold Perfect L is uitgerust met een professioneel handstuk uit de Perfect serie, voorzien van LED verlichting.

Handstukken uit de Perfect serie bestaan uit een te separeren spray freeskop en micromotor, wat het mogelijk maakt de freeskop apart te reinigen en steriliseren in een autoclaaf. Bovendien, is het mogelijk om op het handstuk een Bentlon Contra Angle of Bentlon Omnicut te zetten. Op die manier is het handstuk multi-toepasbaar. Deze handstukken bestaan uit titanium, waardoor het oppervlak zeer krasvast en is en comfortabel in de hand ligt. Zowel het toerental als hoeveelheid spray kan worden ingesteld middels tiptoetsbediening. Het handstuk is opmerkelijk licht in gewicht en voorkomt daardoor vermoeidheid of overbelasting tijdens langere behandelingen.

Bij het ontwerp is speciale aandacht gegeven aan sterilisatiemogelijkheden. Het CleanHead systeem faciliteert een eenvoudige en hygienische reiniging. Bovendien zijn ergonomie en gebruiksgemak ook belangrijke ontwerpaspecten, met als resultaat een handstuk dat soepel in de hand ligt en makkelijk zijn is in gebruik.

Bij dit model wordt zowel de hoeveelheid spray als het toerental ingesteld middels tiptoetsbediening.

| Gebruiksgemak |
Alle nieuwe pedicureapparaten zijn voorzien van een handvat dat praktisch onzichtbaar terugzakt in het apparaat wanneer dit niet uitgeklapt is en een ideale extra is bij ambulant werk. De LED verlichting in het handstuk biedt extra gemak en geeft de mogelijkheid om de behandelplek extra te verlichten.
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken