Vóór 14.00 uur besteld = volgende dag in huis!

Bentlon Podo Spray Silver Smart

Bentlon Podo Spray Silver Smart

Bentlon Podo Spray Silver Smart

1.995,00€ 1.795,00€
hoeveelheid :
Podo Spray Silver Smart 65155
Ervaar innovatief design, krachtige motor en een lichtgewicht handstuk!

De Bentlon Podo Spray Silver Smart is één van de 10 nieuwe Bentlon pedicureapparaten.
Dit model is geschikt voor 7 a 8 behandelingen per dag en heeft een stille motor met een krachtig bereik tussen de 5.000 en 40.000 rpm. Binnen dit bereik kan gevarieerd worden tot 19 standen in snelheid. De unieke spraytechnologie zorgt er bovendien voor dat zowel het huidoppervlak als de frees efficiënt gekoeld blijven en er een verfijnde nevel wordt gesprayed. De Bentlon Podo Spray Silver Smart heeft een transparant reservoir van 245 ml waarbij het zeer makkelijk is het niveau van de desinfecterende spray in de gaten te houden.

| Lichtgewicht handstuk |
De Bentlon Podo Spray Silver Smart is uitgerust met een professioneel handstuk uit de Smart serie. Handstukken uit de Smart serie bestaan uit één geheel met een geïntegreerde spray-freeskop met micromotor. Trillingen worden opgevangen door de innovatieve manier waarop de micromotor verwerkt is in het handstuk.

Het handstuk is opmerkelijk licht in gewicht en voorkomt daardoor vermoeidheid of overbelasting tijdens langere behandelingen. Bij het ontwerp is speciale aandacht gegeven aan sterilisatiemogelijkheden. Het CleanHead systeem faciliteert een eenvoudige en hygienische reiniging. Bovendien zijn ergonomie en gebruiksgemak ook belangrijke ontwerpaspecten, met als resultaat een handstuk dat soepel in de hand ligt en makkelijk zijn is in gebruik.

Bij dit model wordt de hoeveelheid spray ingesteld middels een draaiknop. Het toerental is te bedienen met tiptoetsen.

| Gebruiksgemak |
Alle nieuwe pedicureapparaten zijn voorzien van een handvat dat praktisch onzichtbaar terugzakt in het apparaat wanneer dit niet uitgeklapt is en een ideale extra is bij ambulant werk.

Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht:
Ultrasoon reinigingsapparaat "Electris"
Ultrasoon reinigingsapparaat "Electris"
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken