Vóór 14.00 uur besteld = volgende dag in huis!

Bentlon Podo Vacuum Silver Silent Smart B

Bentlon Podo Vacuum Silver Silent Smart B

Bentlon Podo Vacuum Silver Silent Smart B

2.245,00€ 2.020,00€
hoeveelheid :
Podo Vacuum Silver Silent Smart B 65105
​Ervaar innovatief design, krachtige motor en een lichtgewicht handstuk!

De Bentlon Podo Vacuum Silver Smart B is één van de 10 nieuwe Bentlon pedicureapparaten. Dit model heeft een extreem stille motor met een heeft met een krachtig bereik tussen de 5.000 en 40.000 rpm. Binnen dit bereik kan gevarieerd worden tot 14 standen in snelheid. De pedicureapparaten op basis van vacuümkracht zijn uitgerust met zeer krachtige motoren met een zuigkracht van maximaal 190 liter per minuut en hebben eenzelfde bereik als de spraymodellen. Ook de snelheid kan met 14 of 19 standen worden gevarieerd. Via een automatische timer in het LED display wordt aangegeven wanneer de stofzak vervangen dient te worden.

| Lichtgewicht handstuk |
De Bentlon Podo Vacuum Silver Smart B is uitgerust met een professioneel handstuk uit de Smart serie.

Handstukken uit de Smart serie bestaan uit één geheel met een geïntegreerde spray- of vacuümfreeskop met micromotor. Bovendien zijn de Smart handstukken voor de vacuümmodellen voorzien van ‘soft touch pads’ voor een optimale en comfortabele werkhouding. Trillingen worden opgevangen door de innovatieve manier waarop de micromotor verwerkt is in het handstuk. Bij de modellen met een handstuk uit de Smart serie, wordt de zuigkracht ingesteld middels een draaiknop. Het toerental is te bedienen met tiptoetsen.

Bij het ontwerp is speciale aandacht gegeven aan sterilisatiemogelijkheden. Het CleanHead systeem faciliteert een eenvoudige en hygienische reiniging. Bovendien zijn ergonomie en gebruiksgemak ook belangrijke ontwerpaspecten, met als resultaat een handstuk dat soepel in de hand ligt en makkelijk zijn is in gebruik.

| Gebruiksgemak |
Alle nieuwe pedicureapparaten zijn voorzien van een handvat dat praktisch onzichtbaar terugzakt in het apparaat wanneer dit niet uitgeklapt is en een ideale extra is bij ambulant werk. Bovendien bevat dit model een borstelloze motor waardoor deze weinig onderhoud vergt.
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken