Vóór 14.00 uur besteld = volgende dag in huis!

Bentlon Softsteamer Bronze

Bentlon Softsteamer Bronze

Bentlon Softsteamer Bronze

875,00€ 787,50€
hoeveelheid :
Softsteamer Bronze Instapmodel van superieure kwaliteit!
De Bentlon Softsteamer Bronze is het instapmodel stoomapparaat met de authentieke stoomfunctie. Dit model is voorzien van een viltring waarin essentiële oliën geplaatst kunnen worden waardoor het mogelijk is een extra dimensie aan het stomen toe te voegen door aroma’s.
De Bentlon Softsteamer Bronze is voorzien van een draaibare stoomarm. Dit zorgt ervoor dat u makkelijk de juiste positie kunt instellen van de stoomkop en stoomrichting zonder daarvoor de hoogte van de Softsteamer te hoeven verstellen. De Softsteamer Bronze kan gebruikt worden met normaal leidingwater, zonder dat dit effect heeft op de levensduur of werking van het apparaat. Dit maakt het gebruik van gedemineraliseerd water overbodig. Deze aspecten zorgen voor een hoog gebruiksgemak van Bentlon Softsteamer Bronze.
Het design van de nieuwe Bentlon Softsteamer Bronze is eigentijds en strak. Bovendien is de Softsteamer voorzien van een plateau bovenop dat geschikt is om andere Bentlon Beauty apparatuur op te plaatsen. Dit plateau is van metaal wat erg modern oogt en tevens makkelijk schoon te houden is. Het moderne design van de nieuwe Bentlon Softsteamer Bronze gecombineerd met de praktische insteek van het topplateau, maken deze Softsteamer een ideaal instapmodel.
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken