Vóór 14.00 uur besteld = volgende dag in huis!

Filmhars Multi Flex Harsparels "PASSION FRUIT" - 500 gr

Filmhars Multi Flex Harsparels \"PASSION FRUIT\" - 500 gr

Filmhars Multi Flex Harsparels "PASSION FRUIT" - 500 gr

hoeveelheid :
Multi Flexwax Harsparels "PASSION FRUIT" - 500 gr
NIEUW! Zonder Colophonium en Rosinaten!
Harde striploze hars zonder Colophonium (Rosin) en zonder Rosinaten. Nieuwe verbeterde receptuur, ontwikkeld en geproduceerd in Italie. Multi Flexiwax is een makkelijke hars in gebruik.

Striploze hars: hars wordt zonder strips verwijderd. Werking: harskorrels werken niet door plakkerigheid, maar door inkapseling van de haren in de hars als de vloeibare hars afkoelt en hard wordt. Sterk "Shrink Wrap" effect van haren in hars.

Gebruik: warme,vloeibare hars wordt met spatel dun opgebracht. Koelt af en wordt weer hard. Na afkoelen puntje losmaken en aan de hars zelf verwijderen zonder strips. Breng hars zo warm / vloeibaar mogelijk aan zodat vloeibare hars op de haren maximaal kan afkoelen (en krimpen). Flexiwax Crystal is een Multidirectionele wax. Hij kan in iedere richting worden aangebracht of verwijderd. Bv bij zeer plat op de huid liggende donsharen of wenkbrauwharen breng je de wax tegengesteld aan de haargroeirichting aan zodat je de haren bij het aanbrengen een beetje opduwt met de wax en spatel. Verwijderen kan zowel met de haargroeirichting mee of tegengesteld aan de haargroeirichting. (Ter info: aanbrengen tegengesteld aan de haargroeirichting en verwijderen met de haargroeirichting mee is feitelijk ook zoals Sugaring paste wordt gebruikt en geeft een minimale belasting van de huid.)
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken