Vóór 14.00 uur besteld = volgende dag in huis!

Verzending & Retourneren

Verzending
Tenzij vooraf anders overeengekomen, geschieden alle leveringen na betaling met iDEAL.
Bestaande klanten mogen, mits de betalingstermijn van uiterlijk 10 dagen wordt aangehouden bij ons op rekening kopen.

Bij leveringen tot 50,- euro (excl. btw en evt. korting), wordt 8,50 euro (excl. btw) voor verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.
Orders boven de 50,- euro (excl. btw en evt. korting), worden franco huis geleverd.
Orders die 5-liter cans bevatten hebben een vrachtkosten toeslag van 5,50 euro per 10 kg.
Let op! Particulieren kunnen hiervan GEEN gebruik maken. Bestellingen van particulieren worden NIET in behandeling genomen.

Er geldt geen minimale afname.

Voor de leveringen werken wij samen met PostNL, deze pakketdienst werkt met een digitaal tracking systeem dat automatisch per email een bericht naar u stuurt zodat u ten alle tijden weet waar uw pakket zich bevindt. De dagen dat er door PostNL geleverd kan worden zijn: maandag t/m zaterdag. Het is natuurlijk het makkelijkste als u zelf thuis bent, maar is dat onverhoopt niet het geval dan zal er tot 2x toe gepoogd worden om bij u of bij de buren af te leveren, indien u dat NIET wenst, gelieve dat graag vooraf te melden. Als het afleveren bij u of de buren niet lukt dan zal er een briefje in de bus gedaan worden en kunt u uw pakket zelf ophalen bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Voor alle zendingen die wij versturen dient getekend te worden voor ontvangst.

Retourneren
Neem voor het retourneren van een zending eerst contact op met ons. Wij maken dan in overleg met u een afspraak om het pakje op te laten halen door PostNL


Kijk op de contact-pagina voor onze openingstijden en de route.


Verder
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken