• Nieuw

WandelWol Helende Crème - 250ml

Log in of maak een account aan om te bestellen.
Inloggen / Account aanmaken

  VRAGEN?

Bel ons op +31703993865

  GRATIS VERZENDEN

Vanaf €75,- (binnen NL)

  SNELLE LEVERING

Vóór 14.00 uur besteld = vandaag verzonden (ma-vrij)

De WandelWol Helende Crème van 250ml helpt je huid om weer zijn natuurlijke staat te bereiken. Heb je te maken met ruwheid, doffe plekken, irritatie of droogheid van de huid? Of ondervind je problemen na het scheren, zoals snijwondjes, schaafwondjes of een gevoelige huid door psoriasis? Dan is het de moeite waard om te ontdekken of onze WandelWol Helende Crème jouw oplossing biedt.

De WandelWol Helende Crème, ontdekt in 2020, is na uitgebreide praktijktests en doorontwikkeling een essentieel product geworden voor velen met huidproblemen. Klanten die het laatst last hebben van ruwheid, doffe plekken, irritatie, schraalheid van huidongemakken na het scheren vinden verlichting dankzij deze crème.

Voetcréme 

Je kunt de crème ook gemakkelijk verkrijgen bij een van onze verkooppunten, waardoor je verzendkosten worden vermeden en direct advies kunt krijgen van voetzorgspecialisten.

De crème is romig en zacht van structuur, waardoor het niet alleen verzachtend werkt, maar ook gebruikt kan worden als dagcrème. Dankzij de combinatie van duindoornextract en lanoline (wolvet) herstelt je huid op natuurlijke wijze, waardoor huidproblemen snel verleden tijd zijn.

Onze helende crème is handig in gebruik, perfect voor onderweg, op het werk of gewoon thuis. Dankzij positieve feedback en beoordelingen van tevreden klanten is het een product dat zichzelf heeft bewezen.

Ingrediënten:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Ceteareth-20,

Cyclopentasiloxaan, lanoline, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, fenoxyethanol, bisabolol,

Cyclohexasiloxaan, allantoïne, ethylhexylglycerine, parfum, propyleenglycol, panthenol, butyleen

Glycol, Calendula Officinalis-bloemextract, Chamomilla Recutita-bloemextract, Aloë Barbadensis

Extract, Fruitextract van Hippophae Rhamnoides, Fenethylalcohol, Caprylylglycol.

Inhoud: Pompdispencer 250ml

Specifieke referenties